Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл

Хелатин Хвоя - універсальне водорозчинне добрива, яке включає весь необхідний для росту та розвитку хвойних рослин комплекс мікроелементів в nbsp; доступною формою у вигляді хелатів. Мікроелементи, поряд з основними елементами, відіграють важливу роль у житті рослин, без мікроелементів рослини не можуть нормально розвиватися і плодоносити, втрачають декоративність. Мікроелементи входять до складу ферментів, без яких неможливе протікання біохімічних процесів у рослині, вони сприяють посиленню регенеративних властивостей рослин та значною мірою зменшують ураження рослин хворобами. Основні ознаки нестачі мікроелементів у хвойних рослин такі: уповільнений розвиток, пожовтіння, засихання та відмирання хвої, пригнічений вигляд та втрата рослиною декоративності. Застосування мікроелементів сприяє покращенню загального стану рослин, посиленню їхнього імунітету у боротьбі з хворобами, шкідниками та несприятливими факторами навколишнього середовища, підвищенню декоративності. При появі перших ознак нестачі мікроелементів необхідно обприскувати рослини кожні 7-10 днів робочим розчином:   50 мл препарату розчинити у 10 л води. Для запобігання виникненню проблем із нестачею мікроелементів рекомендується обприскування рослин у період вегетації з березня по вересень кожні 15-20 днів.

Страна происхожденияUA

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння диня Р-133 2 г : 10,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Махрові Ескімо 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Нітроамофоска (Азофоска) NPK (16:16:16) 1 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, купити насіння овочів будь-яких видів, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, ефективний садовий вар для вас.