Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Водорозчинне добрива Хелатін Бор 50 мл

Хелатін Бор - водорозчинне добрива на основі мікроелемента бор в  доступною формою у вигляді хелатів. Призначено для овочевих, ягідних, баштанних, плодових, зернових, технічних, бобових культур, винограду, квітів, декоративних дерев та чагарників. Бор, поряд з основними елементами, відіграє важливу роль у житті рослин, він впливає на розвиток органів плодоношення. Недолік бору призводить до порушення процесу синтезу білків, структури клітинних стінок та процесу їх поділу, а також до відмирання точок росту та різкого зниження зав'язуваності плодів. Основні ознаки нестачі бору: уповільнення розвитку та цвітіння рослин, ознаки хлорозу та некрозу, посилене опадання листя, зав'язей, квітів та плодів, загнивання верхівок нирок, уповільнений розвиток кореневої системи. Нестача бору в процесі росту та розвитку рослин може призвести до значних втрат урожаю та якості овочевих та плодово-ягідних культур, а також до зниження декоративності квітучих рослин. Бор сприяє збільшенню зав'язі, підвищенню якості та збільшенню кількості врожаю, посиленню імунітету рослин та підвищенню родючості ґрунтів. При появі перших ознак нестачі бору необхідно обприскувати рослини кожні 7-10 днів робочим розчином:   50 мл препарату розчинити у 10 л води. Для запобігання виникненню проблем з нестачею мікроелементів рекомендується обприскування рослин, починаючи з появи справжніх листочків і далі, у процесі росту та розвитку рослин, кожні два тижні. 

Страна происхожденияI

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатін Бор 50 мл : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння пряні культури Базилік Мексиканський Коричний 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Садова Гренадін Скарлет 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Монофосфат Калію PK (52:34) 300 г : 95,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Водорозчинне добрива Хелатін Бор 50 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, купити насіння суниці та гарбуза, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.