Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добриво для картоплі NPK (25.6.25) + мікроелементи 20 г

Водорозчинне мінеральне добриво з комплексом мікроелементів – оптимізує формування бульб, поповнює мікроелементами, стимулює зростання та розвиток кореневої системи рослини та прискорює обмін речовин. Посилює захисні функції рослин та їх стійкість до весняних. заморозків та літньої посухи. Можна використовувати в одній суміші для обробки рослин пестицидами. Призначення: для листового та кореневого підживлення картоплі. Робочий розчин: 20 г добрива розчинити у 10 л води. Норми витрати: кореневе підживлення -  100-150 мл розчину на одну рослину; листове підживлення - з розрахунку на 150-200 кв.м.

Страна происхожденияUK

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для картоплі NPK (25.6.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Детермінантний Слов"янський Шедевр 0,2 г : 5,00 грн

Ціна на насіння астра Півоноподібна Шкільний Букет суміш 1 г : 15,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добриво для картоплі NPK (25.6.25) + мікроелементи 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, найкращі насіння салату для вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.