Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для томатів, перцю та баклажанів (NPK 25.15.15) 100 г

Майстер для томатів, перцю та баклажанів - спеціальне, високоефективне, безхлорне, водорозчинне комплексне добриво з мікроелементами у формі хелатів, призначене для кореневого підживлення томатів, перцю та баклажанів. Збалансоване співвідношення мікро- та макроелементів задовольняє всі потреби рослин у поживних речовинах на різних стадіях розвитку, стимулює. цвітіння, забезпечує активне формування зав'язей, сприяє підвищенню врожайності, підвищує рівень опірності хвороб, покращує приживання розсади. Норми витрати: 5 г препарату розчинити у 2 л води та поливати рослини під корінь.

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для томатів, перцю та баклажанів (NPK 25.15.15) 100 г : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння бобові квасоля спаржева кущова Палома 100 нас : 27,00 грн

Ціна на насіння лобулярія Морська Сніжинка 20 нас : 11,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для томатів, перцю та баклажанів (NPK 25.15.15) 100 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, замовити насіння чагарників та дерев, купити насіння капусти всіх видів, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, доставимо поштою насіння тютюну курильного, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.