Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для розсади овочів та квітів (NPK 20.13.13 + Mgo) 25 г

Майстер для розсади овочів та квітів - універсальне, високоефективне, безхлорне, водорозчинне комплексне добриво з мікроелементами у формі хелатів, призначене для кореневого підживлення розсади овочів та квітів. Збалансоване співвідношення мікро- та макроелементів задовольняє всі потреби рослин у поживних речовинах на початковому етапі вегетації, стимулює активне проростання насіння, підвищує рівень опірності хворобам, покращує приживаність розсади, знижує стресові прояви під час висадки та пересадки розсади. Норми витрати: 5 г препарату розчинити у 2 л води та поливати рослини під корінь.

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для розсади овочів та квітів (NPK 20.13.13 + Mgo) 25 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння пряні культури Цикорій Кавовий 1 г : 8,00 грн

Ціна на насіння фіалка Корнута Гібридна Пенні суміш 10 нас : 17,50 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Хвоя 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для розсади овочів та квітів (NPK 20.13.13 + Mgo) 25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, замовити насіння чагарників та дерев, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, якісні насіння селери та редьки.