Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Сульфат Магнію ( 16 MgO + 32 SO3) 500 г

Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) - ефективне магнієве безхлорне сірковмісне добриво, підвищує врожайність, покращує смакові якості овочевих та плодових культур за рахунок збільшення вмісту в них крохмалю, цукрів та вітамінів. Відсотковий вміст у добриві магнію становить 16%. Мікроелементи магній та сірка, поряд з основними елементами, відіграють важливу роль у життєдіяльності рослин. Магній бере участь у пересуванні фосфору в рослинах, активує ферменти, прискорює утворення вуглеводів, впливає на окисно-відновні процеси в тканинах рослин. Сірка входить до складу багатьох речовин, необхідних для життєдіяльності рослин, у тому числі до складу рослинних білків, беручи участь в утворенні рослинних олій, ферментів, крім того, вона міститься в таких незамінних сполуках, як амінокислоти. Недолік сірки впливає на фотосинтез рослин і може знизити його на 40%. Нестача магнію знижує вміст хлорофілу в рослинах, листя, при цьому, стає плямистим, між жилками блідне, уздовж жилок зберігається зелене забарвлення, потім листя жовтіє, скручується з країв і відмирає, а зовнішні ознаки нестачі сірки дуже схожі на ознаки азотного голодування. Застосування магнію сірчанокислого особливо ефективно на легких та кислих ґрунтах.  Спосіб застосування: добриво вносять навесні при передпосівному обробітку ґрунту спільно з азотними та фосфорними добривами. Норми витрати на 1 кв.м: овочеві та декоративні культури – 12-15 г; огірки – 7-10 г; плодові дерева - 30-50 г. Рідкі кореневі підживлення проводять протягом вегетації рослин з розрахунку 25 г на 10 л води один раз на 20 днів, а для позакореневих підживлень використовують робочий розчин - 15 г добрива на 10 л води.

Страна происхожденияUA

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію ( 16 MgO + 32 SO3) 500 г : 50,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння перець Солодкий Сигарета з Бергамо 30 нас : 9,00 грн

Ціна на насіння астра Високоросла Краллен суміш 3 г : 30,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Сульфат Магнію ( 16 MgO + 32 SO3) 500 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна купити протруйники у Києві, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, найкращі насіння салату для вас, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.