Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для орхідей (NPK 6.3.8 + CaO+MgO) 25 г

Майстер-Агро для орхідей - спеціальне, високоефективне, безхлорне, водорозчинне комплексне добриво з мікроелементами у формі хелатів, призначене для кореневої підгодівлі більшості видів орхідей (фаленопсис, одонтонія, вейлстекеару, каттлею, камбрію, цимбідіуму. Збалансоване співвідношення мікро- та макроелементів задовольняє всі потреби рослин у поживних речовинах на різних стадіях розвитку. Кальцій і магній, що містяться в добривах, забезпечують розподіл клітин, тим самим сприяючи наростанню надземної частини рослини, а також інтенсивності фарбування квітів та листя. Спеціально підібрані сполуки амінокислот, фітогормонів та вітамінів стимулюють активне та тривале цвітіння, підвищують стійкість до хвороб та гнил. Норми витрати: 2,5 г препарату розчинити у 2 л води та поливати рослини регулярно (2-3 рази на місяць) під корінь під час активного росту.

Страна происхожденияUA

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для орхідей (NPK 6.3.8 + CaO+MgO) 25 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння огірок Наташа F1 100 нас : 80,00 грн

Ціна на насіння лобелія Ампельна суміш 0,1 г : 8,50 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для орхідей (NPK 6.3.8 + CaO+MgO) 25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси.