Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Селітра Кальцієва 500 г

Кальцієва селітра - добриво, що застосовується на всіх видах ґрунтів, особливо корисне застосування даного добрива на закислених ґрунтах. Вміст азоту у добриві – 15,5 %. Застосування кальцієвої селітри сприяє зростанню клітин рослини. Кальцій необхідний для правильного та здорового розвитку молодих тканин рослин, підвищення твердості та якості плодів. Кальцієва селітра запобігає розвитку вершинної гнилі у томатів, опіки листя у салату та інші хвороби, пов'язані з нестачею кальцію. Кальцієву селітру вносять під усі культури (овочеві, плодові, квіткові та декоративні) у період інтенсивного росту рослин до моменту їх цвітіння. Добриво повністю засвоюється рослинами, що зводить до мінімуму ризик виникнення засоленості ґрунту. Кальцієва селітра - це єдине добриво з азотної групи, яке здатне покращувати проникнення води та кисню в nbsp; ґрунт, а також його структуру. Норми внесення добрива: під польові культури – 1-2,5 кг на 1 сотку у сухому вигляді; під усі культури - 1,5-3%-й розчин використовують для позакореневого підживлення в період вегетації.

Страна происхожденияUA

Ціна на мінеральні добрива Селітра Кальцієва 500 г : 50,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння буряк Циліндра 5 г : 12,00 грн

Ціна на насіння бальзамін Камелія суміш 0,5 г : 14,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво від грибкових хвороб рослин Монокалій Фосфат 15 г МPK (54:34) : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Селітра Кальцієва 500 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.