Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Акція! капуста Білокочанна Кастелло F1 20 нас

Висока стійкість до розтріскування, відмінна врожайність, чудові товарні якості, можливість отримання кількох урожаїв протягом сезону! Високопродуктивний гібрид капусти, який визнаний одним із найкращих гібридів середніх термінів дозрівання. Вегетаційний період – 80 днів. Головки круглі, щільні, високих товарних якостей, вагою 2-2,5 кг, довго зберігаються у полі, не переростають. Універсальний за термінами вирощування, можливе конвеєрне одержання продукції протягом усього сезону. Дуже висока стійкість до розтріскування. Призначений для споживання у свіжому вигляді, переробки та нетривалого зберігання.

Термін придатності - січень 2024 року. Стара ціна - 21,00 грн. Знижка - 40 %!

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на Акція! капуста Білокочанна Кастелло F1 20 нас : 12,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл : 28,00 грн

Ціна на насіння Каліфорнійська ешольція Червоний Шифон 0,3 г : 7,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Акція! капуста Білокочанна Кастелло F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною.