Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Виноград Прирічний Зелена Гора 5 нас

Ліана з потужним зростанням, сильним розгалуженням, гарною облистненістю, вважається одним з найкращих видів декоративних виноградів. Піднімається на висоту до 25 м! Листя велике, красиве, яскраво-зелене, широкояйцевидне, переважно 3-лопатеве, крупнозубчасте по краю. Квітки у великих пухких суцвіттях до 18 см завдовжки, ароматні, із запахом резеди, за що цей вид отримав свою другу назву. Плоди пурпурно-чорні, з густим сизим нальотом, неїстівні, до 0,8 см у діаметрі. До ґрунту маловимогливий, посухостійкий, витримує морози до -30°C. Розмножують насінням, живцями та відведеннями. Насіння висівають восени або навесні після 2-4-місячної стратифікації. Використовується у всіх видах вертикального озеленення.

Термін придатності - грудень 2016 р. Стара ціна - 10,40 грн. Знижка - 95%!

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння Виноград Прирічний Зелена Гора 5 нас : 1,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунго-акарицид Скутер 40 г : 30,00 грн

Ціна на насіння петуня Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродіта Біла 10 нас : 14,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Виноград Прирічний Зелена Гора 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.