Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл

Епін-Екстра – регулятор росту рослин, який є універсальним антистресовим адаптогеном – підвищує стійкість рослин до несприятливих факторів навколишнього середовища, таких як заморозки, спека, посуха, надійно захищає від хвороб, відновлює пошкоджені рослини та є гарантом отримання гарного врожаю. Епін-Екстра сприяє посиленню росту рослин, підвищенню врожайності та якості продукції, знижує ризики захворювання та допомагає відновленню пошкоджених заморозками та ін несприятливими факторами рослин. Сфера застосування: овочеві культури, плодові дерева, ягідні чагарники, виноград, квіткові культури, декоративно-листяні та хвойні рослини. Період захисної дії – протягом сезону. Не небезпечний для бджіл та корисної ентомофауни, водних гідробіонтів та риби, не фітотоксичний. Мінімальна витрата виключає накопичення препарату в ґрунті, забруднення ним ґрунтових та поверхневих вод. Робочий розчин: для обприскування овочевих культур – 1мл на 5 л води з розрахунку 3-4 л розчину на 100 кв.м; для обприскування плодових дерев – 2 мл на 5 л води з розрахунку 5-6 л розчину на 100 кв.м. Для передпосадкового замочування насіння готують розчин із розрахунку 0,05 мл препарату на 200 мл води.

Страна происхожденияУкраина

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння морква Медів"янка 10 г : 16,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Махрові Черрі Леді 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.