Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г

Новинка! Грандіс – біопрепарат, створений на основі біологічної речовини, амінокислот, вітамінів групи В та С, які стимулюють коренеутворення у рослин. Препарат використовують при укоріненні саджанців та живців плодових, ягідних та декоративних рослин, а також для кращого приживання розсади овочевих та квіткових культур. Гарантує збільшення кореневої системи та прискорення приживання черешків, містить усі необхідні поживні речовини, які необхідні для швидкого розвитку потужної та здорової кореневої системи. Препарат використовують також під час висіву насіння як засіб, що сприяє прискоренню процесу проростання насіння. Препарат можна використовувати в сухому вигляді та як водний розчин. При використанні в сухому вигляді препаратом припудрюють кореневу систему рослин перед висаджуванням у ґрунт. Робочий розчин: 5 г препарату на 5 л теплої води та поливати цим розчином висаджені рослини. Норми робочого розчину: для розсади овочевих та квіткових культур – 30-50 мл; для саджанців плодових дерев -ndash; 1,5-3 л; для чагарників – 250-300 мл у розрахунку на одну рослину.

Страна происхожденияUA

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння капуста Білокочанна Великий Берген 150 нас : 8,00 грн

Ціна на насіння астра Леді Корал Темно-Синя 0,1 г : 15,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Нутріфлекс-Т для пасльонових культур NPK (15.8.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, замовити насіння чагарників та дерев, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, відмінна газонна трава для вас, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси.