Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл

Циркон - це природний біостимулятор росту та розвитку рослин, що виробляється на основі сировини з лікарської рослини Ехінацея Пурпурна. Препарат має широкий спектр дії, його застосування значно збільшує відсоток схожості насіння, кількість і якість укоріненої розсади, живців, овочевих та декоративних рослин, посилює їх зростання, підвищує врожайність та якість овочевої, плодово-ягідної та квіткової продукції. Препарат сприяє підвищенню стійкості рослин до посухи, грибних та бактеріальних захворювань, стимулює більш ранній початок цвітіння та збільшення числа пагонів декоративних рослин. Препарат розчиняють у воді, виходячи з наступних пропорцій: для передпосівного замочування насіння овочевих та квіткових культур – 2 мл препарату на 1 л води, коренеплодів (картопля) та живців плодових та ягідних культур – 2 мл препарату на 10 л води; позакоренева обробка овочевих, квіткових, плодово-ягідних культур і картоплі - 2 мл препарату на 10 л води, обробка розсади у фазі 3-8-ми справжнього листя - 2 мл на 4 л води; коренева обробка розсади - 2 мл на 1 л води.

Страна происхожденияUA

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння бобові горох овочевий Торнадо 100 г : 39,00 грн

Ціна на насіння Каліфорнійська ешольція Червоний Шифон 0,3 г : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., високоякісні насіння баклажану зі знижкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою.