Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл

Сприяє підвищенню врожайності, якості продукції та стійкості рослин до несприятливих умов вирощування! Ізабіон - біостимулятор росту рослин та біологічне добриво останнього покоління. Призначений для позакореневої обробки овочевих та квіткових культур з початку вегетації та до початку формування плодів для овочевих та початку цвітіння – для квіткових культур. Преперат сприяє підвищенню врожайності культур, покращує зав'язуваність плодів, зменшує осипання зав'язі, стимулює утворення квіткових та вегетативних бруньок, покращує приживання розсади та саджанців, підвищує якість продукції, в т.ч. цукристість плодів, покращує їх забарвлення, товарний вигляд та смакові якості. Ізабіон сприяє засвоєнню елементів харчування, кращій перезимівлі та весняному пробудженню багаторічних рослин, допомагає рослинам долати стреси, спричинені несприятливими погодними факторами, хімічними препаратами та засоленими ґрунтами. Робочий розчин – 20 мл препарату на 4-5 л води.

Страна происхожденияШвейцария

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння капуста Білокочанна Адаптор F1 20 нас : 23,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Остеоспермум Еклона (Африканська Ромашка) Балада суміш 10 нас : 12,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для кактусів (NPK 12.26.20) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, якісні насіння селери та редьки, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, купити насіння суниці та гарбуза.