Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл

Епін + - регулятор росту рослин, що є універсальним антистресовим адаптогеном - підвищує стійкість рослин до несприятливих факторів навколишнього середовища, таких як заморозки, спека, посуха, надійно захищає від хвороб, відновлює пошкоджені рослини та є гарантом отримання гарного врожаю. Епін-Екстра сприяє посиленню росту рослин, підвищенню врожайності та якості продукції, знижує ризики захворювання та допомагає відновленню пошкоджених заморозками та ін несприятливими факторами рослин. Сфера застосування: овочеві культури, плодові дерева, ягідні чагарники, виноград, квіткові культури, декоративно-листяні та хвойні рослини. Період захисної дії – протягом сезону. Не небезпечний для бджіл та корисної ентомофауни, водних гідробіонтів та риби, не фітотоксичний. Мінімальна витрата виключає накопичення препарату в ґрунті, забруднення ним ґрунтових та поверхневих вод. Робочий розчин: для обприскування овочевих культур – 2 мл на 10 л води із розрахунку 3-4 л розчину на 100 кв.м; для обприскування плодових дерев та ягідних чагарників – 2 мл на 20 л води з розрахунку 5-6 л розчину на 100 кв.м; для передпосадкового замочування саджанців, цибулинних культур та бульб - 0,5 мл препарату на 1 л води. Для передпосадкового замочування насіння готують робочий розчин із розрахунку 2-3 краплі препарату на 100 мл води на 2-4 години.

Страна происхожденияUA

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння бобові квасоля спаржева кущова Голден Гол 20 нас : 12,00 грн

Ціна на насіння цинія Елегантна Махрова Кан-Кан суміш 0,4 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - Старт для розсади + біологічний стимулятор кореневої системи NPK (11.40.11) з мікроелементами 25 г : 16,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, ефективний садовий вар для вас, мінеральні добрива за акційною ціною, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.