Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

родентицид Талон RB (5 брикетів) 100 г

Новинка! Новий, високоефективний, інноваційний препарат для боротьби з гризунами у побутових приміщеннях та на присадибних ділянках. Гранули розкладають у місцях, де спостерігається активність гризунів: уздовж стін, перегородок, у темних кутах, під укриттями. Для запобігання поїданню препарату домашніми тваринами доцільно поміщати препарат у спеціальних контейнерах із пластику, картону чи жерсті. Перед використанням препарату необхідно видалити продукти харчування, зерно і тд. При поїданні гранул гризунами розладовують нові порції. Отруєння шкідників настає відразу після поїдання ними препарату. Для знищення щурів 20-60 г препарату розкладають через кожні 10 м, для знищення мишей і польовок - 20 г розкладають через кожні 5 м /Сингента/< /span>

Страна происхожденияNL

Ціна на родентицид Талон RB (5 брикетів) 100 г : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Сальто 30 г : 40,00 грн

Ціна на насіння аліссум Східна Ніч 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити родентицид Талон RB (5 брикетів) 100 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..