Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння тютюн курильний Дюбек 0,05 г

Ранньостиглий сорт, термін визрівання близько 60 днів. Має високу енергію зростання, посухостійкий, невибагливий у культивації. Рослина висотою 0,8-1,6 м, довжина листа - 15-25 см. Посухостійкий, віддає перевагу сонячним сушінням, при яких закріплюється аромат. Сорт дрібнолистий, сушити його можна цілим кущем. Після сушіння колір листя змінюється від жовтого до червоного. Містить багато цукрів та ефірних олій. Чи не терпить штучної ферментації, після правильної сушіння практично відразу готовий до вживання. Свої неперевершені ароматичні переваги розкриває за умов сухого клімату. Використання універсальне - входить до складу курильних сумішей для сигарет, сигар та трубок. Найвищі товарні якості набуває після річної вилежки.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння тютюн курильний Дюбек 0,05 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Лінтур 0,75 г : 8,00 грн

Ціна на насіння левова зіва Гібридний Махровий Твінні суміш 20 нас : 23,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Фертімікс-Фоліар для полуниці та ягідних культур з прилипачем NPK (15.5.30) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння тютюн курильний Дюбек 0,05 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, ефективний садовий вар для вас.