Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння тютюн курильний Дюбек 0,1 г

Найкращий орієнтальний ароматичний тютюн у світі. Має високу енергію зростання, посухостійкий, невибагливий у культивації. Рослина висотою 1,0-1,8 м, довжина листа - 20-25 см. Містить багато цукрів та ефірних олій. Свої неперевершені ароматичні переваги розкриває за умов сухого клімату. Тютюн сонячної сушки, можна сушити цілим кущем. Використання універсальне - входить до складу курильних сумішей для сигарет, сигар та трубок. Цей сорт тютюну екстра класу призначений для справжніх поціновувачів!

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння тютюн курильний Дюбек 0,1 г : 12,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Тівітус в.г. 2,5 г : 18,50 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Крупноквіткова Валентин 5 нас : 20,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння тютюн курильний Дюбек 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, купити насіння суниці та гарбуза, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.