Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння суниця лісова ремонтантна Регіна 0,1 г

Смачні та ароматні ягоди будуть на Вашому столі до осені! Середньоранній сорт, що сильно росте. Рослина формує кущики. до 30 см у висоту та в діаметрі. Не утворює повзучих пагонів. Плоди дуже смачні, конусоподібні, червоного кольору, вдвічі більше за інші сорти лісової суниці. Рослина ремонтантна – безперервно плодоносить все літо та осінь – перші ягоди з'являються через 3,5 місяці від посіву. Сорт чудовий, придатний для споживання у свіжому вигляді та переробки. Відрізняється високою зимостійкістю, стійкістю до посухи та багатьма захворюваннями та шкідниками /Агропак/

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння суниця лісова ремонтантна Регіна 0,1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл : 28,00 грн

Ціна на насіння ешольція Каліфорнійська Пурпурова 0,5 г : 7,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння суниця лісова ремонтантна Регіна 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, замовити насіння чагарників та дерев, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.