Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Китайська Пак Чой 0,5 г

Ранній, смачний, вітамінний, корисний! Холодостійкий, високоврожайний, суперранній (45-50 днів), невибагливий сорт китайської капусти Пак Чой. Вирощують прямим посівом насіння у відкритий грунт. Для отримання бальш раннього врожаю, вкористовують розсадний спосіб вирощування. Рослина холодостійка, світолюбива, але стійка до затенення. Найбільш сприятлива температура для росту та розвитку рослин - +15-+22 градуси. Качан рихлий, листя ніжне, світло-зелене, черешки білі, пружні, м"ясисті, пікантного смаку. Маса однієї рослини 1,5-3 кг. Смакові якості відмінні. Вміст аскорбінової кислоти у черешках складає 24,9 мг на 100 г сирої речовини, у листях - 119,6 мг на 100 г сирої речовини. Стійкий до стеблування, хвороб та несприятливих погодних умов. Рекомендован для використання черешків та листя у домашній кулінарії.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння капуста Китайська Пак Чой 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Пантера 40 мл : 62,00 грн

Ціна на насіння хризантема Королева Травня 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Китайська Пак Чой 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкращі насіння салату для вас, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.