Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Китайська Пак Чой 0,5 г

Високий вміст аскорбінової кислоти, віматінів та міклоелементів! Рослина однорічна, придатна до збору вже після 5-6 тижнів вирощування. Черешковий сорт. Вирощують посівом насіння у ґрунт. Щоб отримати ранній урожай, використовують розсадний метод вирощування. Білі, широкі, м'ясисті черешки вживають у їжу так само, як   та пекінську капусту, у свіжому чи відвареному вигляді. Рослина морозостійка, витримує заморозки до -5 градусів. Вага однієї рослини 1,5-3,0 кг. Смакові якості відмінні. Вміст аскорбінової кислоти у черешках 24,9 мг на 100 г сирої речовини, у листі 119,6 мг на 100 г сирої речовини.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння капуста Китайська Пак Чой 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від равликів та слимаків Гроза 15 г : 12,00 грн

Ціна на насіння фіалка Садова Швейцарський Гігант суміш 0,1 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Китайська Пак Чой 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.