Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Китайська Джой Чой F1 0,5 г

Стійкість з низькими температурами, висока врожайність, велика кількість мікроелементів та корисних речовин! Ранньостиглий гібрид листової капусти. Листя темно-зеленого кольору, зібране в розетку висотою 25 см. Черешки сніжно-білого кольору, дуже М'ясисті та соковиті. Лисиці низькокалорійні, насичені мікроелементами та клітковиною. Насіння на розсаду висівають наприкінці березня, у фазі 4-5 справжніх листочків розсаду висаджують у парники або плівкові теплиці. Для отримання безперебійного свіжого врожаю насіння висівають у кілька етапів з інтервалом 10-12 днів. Гібрид характеризується високою врожайністю, швидким наростанням зеленої маси та стійкістю зі зниженими температурами.

Страна происхожденияD
Сортранний

Ціна на насіння капуста Китайська Джой Чой F1 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 100 мл : 250,00 грн

Ціна на насіння горошок запашний Лавандовий 1 г : 10,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Китайська Джой Чой F1 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння селери та редьки, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, допоможемо купити інсектициди та Києві, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.