Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння нут Турецький Горох (Бараний Горох) 50 г

Смачний, корисний, екзотичний! Нут або баранячий горох  - поки що мало поширена в Україні культура, яка є дуже близьким родичем гороху. Це одна з найдавніших бобових культур на землі, яка користується великою шаною у багатьох країнах, особливо в Індії та країнах арабського регіону.  Містить велику кількість корисних речовин, у т. ч. 20-30% білка, 50-60% легкозасвоюваних вуглеводів, до 7% жирів і близько 12% вітамінів та мікроелементів, таких як: лізин, холін, вітаміни групи В, nbsp; у пророщених зернах нуту містяться вітаміни А і С, багато фосфору, калію та магнію, молібдену, марганцю та заліза та ін., фолієва, нікотинова та пантотенова кислоти, загалом близько 80 мінералів та вітамінів! Характеризується високою скоростиглістю, тому часто його висівають у кілька прийомів протягом сезону. Рослина висотою 30-50 см, на якому формується велика кількість невеликих за розміром, зелених, ворсистих стручків (бобів), округло-овальної форми. Кожен стручок  містить 1 або 2 великих, шорстких на дотик горошин з невеликим носиком. Використовують у їжу в недозрілому вигляді (як звичайний зелений горошок), а дозрілі зерна споживають у вареному вигляді (вони дуже швидко розварюються) як гарніри або самостійні страви. Смакові якості дуже високі. Нут є дієтичним продуктом. Він сприяє зниженню рівня холестерину, стабілізує вміст цукру в крові, скорочує ризик виникнення серцево-судинних захворювань та заряджає організм людини енергією.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння нут Турецький Горох (Бараний Горох) 50 г : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Ураган Форте SL,в.р.к. 300 мл : 285,00 грн

Ціна на насіння сальвія Блискуча Амбасадор Біла 0,2 г : 16,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння нут Турецький Горох (Бараний Горох) 50 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні.