Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння лагенарія Ботлс 5 нас

Молоді плоди цієї рослини надзвичайно смачні та корисні! Екзотична повзуча та декоративна однорічна ліана, завдовжки до 3 м. Плоди у вигляді гігантських пляшок, мають властивість відростати після зрізання частини плоду. Молоді плоди, довжиною 40-60 см, за смаком схожі на кабачки, але зі своїм неповторним запахом та ніжною шкіркою. Застосовуються в смаженому, консервованому, тушкованому, вареному вигляді або в якості добавок до різних блюд. Зрілі плоди не їстівні, їх використовують для різноманітних саморобок для прикрашення інтер"єрів. Містить велику кількість вітаміну С, укріплює імунітет та допомогає очистити організм від шлаків та нормалізувати рівень холестеріну та солей у крові. Допомогає при необхідності схуднення.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння лагенарія Ботлс 5 нас : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Фітоверм 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Піонен Сільвер Турм 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння лагенарія Ботлс 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас можна купити протруйники у Києві, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, мінеральні добрива за акційною ціною, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, якісні насіння селери та редьки.