Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння фізаліс Кондитер 0,2 г

Незвичайний, приємний кисло-солодкий смак! Середньоранній сорт. Період від сходів до технічної стиглості 100-110 днів. Рослина напіврозлога, висотою 60-80 см, плоди плоскі, масою 20-40 г, в біологічній зрілості золотисто-жовті, мають кисло-солодкий смак, відрізняються високими желатиноутворюючими властивостями. Використовують в кулінарії для приготування салатів, овочевих рагу, киселів, варення, мармеладу. Пасинкувати або прищипувати рослини не рекомендується.

Сортсреднеранний

Ціна на насіння фізаліс Кондитер 0,2 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Сальто 30 г : 40,00 грн

Ціна на насіння керм Статица Суприм-букет суміш 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння фізаліс Кондитер 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.