Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Акція! бамія (окра) Шанкар F1 8 нас

Велика кількість вітамінів, мікроелементів та корисних речовин, сприяє відновленню ослабленого імунітету! Гібрид бамії індійського типу. Формує зелені, п'ятигранні ребристі плоди, довжиною 13-16 см, з гладкою поверхнею. Рослина з високою енергією росту формує потужний кущ з блідо-жовтими квітками. Плоди готові до вживання через 55 днів від висаджування розсади. Гібрид характеризується тривалим періодом плодоношення, урожай можна збирати кожні три дні. Придатний для вирощування у всіх кліматичних зонах. Бамію широко використовують у кулінарії як гарнір, овочевий рагу, супи, її гасять, смажать і маринують. Бамія відмінно поєднується з імбиром, лимоном, томатами та часником. Плоди бамії містять велику кількість корисних речовин, вітамінів та аскорбінову кислоту. У насінні міститься 20 % олії, схожої за вмістом корисних речовин на оливкову. Є чудовим засобом для підтримки та відновлення ослабленого імунітету. Плоди бамії містять також слизові речовини, які корисні людям страждаючим на виразку шлунка, кишечника і при гастриті. Відвар плодів бамії використовують для лікування бронхіту.

Термін реалізації - листопад 2024 р. Стара ціна - 8,50 грн. Знижка - 50 %!

Страна происхожденияI
Сортранний

Ціна на насіння Акція! бамія (окра) Шанкар F1 8 нас : 4,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Магнікур Сенсейшен (Луна Сенсейшен) 3,5 мл : 55,00 грн

Ціна на насіння соняшник декортивний Поліна 0,3 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Акція! бамія (окра) Шанкар F1 8 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, купити насіння картоплі та гарбуза, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою.