Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кріп Мамонт 2 г

Відмінний, міщний сорт кріпу з великою кількістю ароматної та соковитої зелені! Середньостиглий сорт. Рослина формує велику розетку листя з сильним ароматом. Листя насиченого зеленого кольору, соковиті та ароматні. Врожайність зеленої маси - 1,8-3 кг /кв.м. Вирощують пряним посівом у відкритий грунт. Характеризується дружнім дозріванням. Використовують у якості пряної та вітамінної зелені у свіжому та замороженому вигляді протягом усього сезону /Садиба Центр/

Страна происхожденияD
Сортсредний

Ціна на насіння кріп Мамонт 2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид МікоХелп 20 г : 36,00 грн

Ціна на насіння астра Арлекін Блакитна 0,1 г : 9,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кріп Мамонт 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, купити насіння капусти всіх видів, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, купити насіння суниці та гарбуза, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.