Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння круп Лукулус 20 г

Дуже ранній, стійкий до стрілкування, з підвищеним вмістом ефірних олій! Ранньостиглий, дуже ароматний сорт, стійкий до стеблеутворення. Характеризується підвищеним вмістом ефірних олій. Листя сильнорозсічене, яскраво-зеленого кольору. Розетка листя прямостояча. Запашну зелень можно збирати вже через 30-35 днів після сходів. Насіння висівають з періодичністю 10 днів протягом усього літа. Використовують у свіжому, сушеному вигляді, а також для заморожування та консервування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння круп Лукулус 20 г : 17,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектоакарицид Прованто Майт (Енвідор) 5 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Насичено-Червона 50 нас : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор дозрівання плодів (NPK 5.15.45) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння круп Лукулус 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.