Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кріп Скіф 20 г

Дуже ароматний, віматінний, корисний! Новий, ранньостиглий, високопродуктивний, посухостійкий сорт з вегетаційним періодом 30-35 днів. Рослина компактна, листя великі, темно-зелені з фіолетово-сизим відтінком в верхній частині, дуже ароматні. Має чудовий товарний вигляд, до стеблування переходить повільно. Сорт має тривалий період господарської придатності на зелень, високоароматичний. Призначений для використання в якості приправи у свіжому, замороженому та засушеному вигляді.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння кріп Скіф 20 г : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Тівітус в.г. 2,5 г : 18,50 грн

Ціна на насіння піретрум Гіганти Робінсона суміш 0,2 г : 8,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кріп Скіф 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, допоможемо купити інсектициди та Києві.