Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Волжський Сірий 20 г

Популярний, посухостійкий сорт з великим вмістом сухих речовин і каротину!  Середньостиглий (100-120 днів), високоврожайний сорт. Рослини довгоплетисті, потужні. Плоди округлі, ребристі, світло-сірі, масою 7-9 кг. Кора пружна, м"якуш жовто-помаранчовий, товщиною 4-5 см, дуже солодкий, має дієтичні та лікувальні властивості. Сорт стійкий до грибкових захворювань. Для всіх видів кулінарної переробки. Придатний для тривалого зберігання і транспортування. Відмінно підходить для дитячого та дієтичного харчування. Може бути використан в якості кормової культури.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння гарбуз Волжський Сірий 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Роз 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння целозія Гребінчаста Корал Гарден 0,25 г : 7,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Волжський Сірий 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, ефективний садовий вар для вас, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем.