Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Мазаріні 0,1 г

Спеціальна селекція для любителів виключно великих томатів з високими смаковими якостями! Рослина індетермінантного типу, висотою 1,0-1,8 м, вимагає підв"язування до опори. Плоди серцеподібної форми з гладкою, блискучою поверхнею, з тонкою шкіркою, яскраво-малинового кольору, чудового смаку, дуже соковиті і ароматні. Плоди в першій кисті можуть досягати ваги до 600-700 г, в наступних - 300-400 г. Кущ формують в 1-2 стебла, залишаючи по 3-4 кисті на кожному стеблі. На 1 кв.м висаджують небільше 3 рослин. Використовують у свіжому вигляді та для переробки.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Мазаріні 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Хорус 3 г : 37,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Роза Турм 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Епін Максі (Агромікс) 2 мл : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Мазаріні 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, замовити насіння чагарників та дерев, купити насіння овочів будь-яких видів, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.