Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Шалун 0,1 г

Ранньостиглий, рожевоплодний чері-томат з чудовим смаком та доброю транспортабельністю! Ранній, вишнеподібний (тип Чері) сорт сибірської селекції, який формує довгі китиці з великою кількістю солодких плодів малиново-рожевого кольору. Рослина високоросла (більш ніж 2 м), рекомендована для вирощування у захищеному грунті. Плоди починають дозрівати через 104 дні після появи сходів. У китиці формується до 30 округлих, блискучих, малиново-рожевих плодів, вагою 11-14 г, чудового смаку та з доброю транспортабельністю. Збирають як вкороченими китицями, так і окремими плодами. Свіжі чері-томати - неперевершені ласощі для дітей та дорослих, прикраса для салатів для фуршетних столів, чудово підходять для приготування консервованого асорті. Сорт стійкий до фітофторозу та ВТМ. Врожайність достигає 4,7 кг с 1 кв.м.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Шалун 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 10 г : 37,00 грн

Ціна на насіння жоржина Низькоросла Пікколо Мігнон 0,25 г : 10,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Шалун 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, ефективний садовий вар для вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, купити насіння овочів будь-яких видів.