Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Ельдорадо 0,1 г

Ранній, універсальий, з відмінним смаком та приємним ароматом! Ранній високоврожайний детермінантний сорт, формує міцний ошатний кущ, висотою 60-70 см. Плоди гарні, округло-видовженої форми, перламутрово-рожевого забарвлення, з дуже ніжним та солодким м"якушем, приємного аромату, відмінних смакових якостей. Використовують у свіжому вигляді та для переробки на томатпродукти.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Кущовий Ельдорадо 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 100 мл : 750,00 грн

Ціна на насіння фіалка Віттрока Оранж Сан 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Преміум для покращення зберігання врожаю NPK (3.11.38) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Ельдорадо 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.