Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Тайпринц F1 20 нас

Гібрид томату типу Біф з неперевершеними смаковими якостями та чудовим товарним виглядом! Новий середньостиглий та високоврожайний гібрид детермінантного томату типу Біф. Вегетаційний період – 110-120 днів. Плоди великі, багатокамерні, привабливої округло-плескатої форми, вагою 300-350 г. Колір плодів однорідний, насичено-червоний. Смакові якості – відмінні. Рослина потужна, стійка до стресових умов вирощування, толерантна до хвороб. Гібрид характеризується дружнім дозріванням. Використовують у свіжому вигляді та для переробки на томатпродукти.

Страна происхожденияI
Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Тайпринц F1 20 нас : 27,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Фюзілад Форте 150 ЄС к.о. 100 мл : 150,00 грн

Ціна на насіння Гвоздика Турецька Піноккіо суміш 0,2 г : 7,50 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та подолання стресових факторів Мегафол 25 г : 33,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Тайпринц F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, якісні насіння селери та редьки, доставимо поштою насіння тютюну курильного, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, допоможемо купити інсектициди та Києві.