Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Тропікал Джем F1 20 нас

Великий томат типу Біф з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями! Ранній (70-75 днів) гібрид томату типу Біф зі значним потенціалом урожайності. Плоди округлої форми, вирівняні, красиві, інтенсивно-червоні, з відмінними смаковими якостями та щільною внутрішньою структурою, вагою 220-250 г. Рослина формує компактний, добре облистяний кущ, що сприяє захисту плодів від сонячних опіків. Гібрид чудово адаптований до стресових умов вирощування та високих температур. Стійкий до комплексу хвороб. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Використовують для споживання у свіжому вигляді та переробки на томатпродукти.

Страна происхожденияI
Сортранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Тропікал Джем F1 20 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на іінсектицид Рембек від мурах 50 г : 10,00 грн

Ціна на насіння айстра Високоросла Піонен Салмон Турм 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Калію (Калій сірчанокислий) 0,5 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Тропікал Джем F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, купити насіння суниці та гарбуза, відмінна газонна трава для вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, якісні насіння селери та редьки, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас можна купити протруйники у Києві.