Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Уно Россо F1 20 нас

Високоврожайний томат консервного типу, стійкий до хвороб та розтріскування! Середньоранній високоврожайний гібрид томату (97-100 днів з моменту висадки розсади). Плід вагою 55-60 г, nbsp; округлої форми, інтенсивно-червоного кольору, пристосований до механізованого збирання плодів. Прекрасно зарекомендував себе при цільноплідному консервуванні, чудово транспортується. Кущ закритого типу, відмінно захищає плоди від сонячних опіків. Гібрид має стійкість до розтріскування при підвищеній вологості повітря. Лежкість плодів відмінна. Толерантний до вертициллезу, фузаріозу, нематоді та альтернаріозу.

Страна происхожденияI
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кущовий Уно Россо F1 20 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Прованто Вернал (Каліпсо) 2 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Анагалліс Крупноквітковий 0,1 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Уно Россо F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., допоможемо купити інсектициди та Києві, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.