Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Таміна 20 нас

Ранній, високоврожайний, червоний, смачний! Винятково ранній сорт німецької селекції. Від сходів до дозрівання плодів 80-85 днів. Кущ висотою до 170 см, формує до шести повноцінних кистей з 7-8 плодами вагою 80-100 г. Струнка рослина з красивими, близько підібраними кистями рівних круглих плодів отримала назву у споживачів "яблунька". Томати ідеально круглі, яскраво-червоного кольору, з дуже щільною шкіркою, не розтріскуються. Сорт універсальний, однаково підходить для приготування ранніх салатів, засолювання та   Консервування. Характеризується стабільно високою врожайністю – до 4 кг із рослини. Посів на розсаду виробляють за 50-60 днів до посадки рослин на постійне місце. Оптимальна стала температура проростання насіння 23-25 град. При висадженні у ґрунт на 1 кв. м. розміщують 3 рослини. Формується в 1-2 стебла, з nbsp; помірним пасинкуванням та підв'язкою. Сорт добре реагує на полив та підживлення комплексними мінеральними добривами. Для прискорення процесу схожості насіння, оздоровлення рослин, поліпшення зав'язуваності плодів рекомендується користуватися спеціально розробленими стимуляторами росту і розвитку рослин. Використовують для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Таміна 20 нас : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння жоржина Мінлива Денді суміш 0,3 г : 7,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Фертімікс-Фоліар для полуниці та ягідних культур з прилипачем NPK (15.5.30) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Таміна 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, відмінна газонна трава для вас, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., якісні насіння квітів з доставкою по Україні, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, якісні насіння селери та редьки, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.