Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Бобкат F1 100 нас

Високоврожайний, стійкий до спеки, добре зберігається, не розтріскується! Середньоранній великоплідний томат для споживання у свіжому вигляді. Плоди великі (250-300 г), красиві, округло-плескатої форми, щільні, яскраво-червоні, без зеленої плями. Рослина детермінантна, потужна, добре облистнена. Плоди починають дозрівати на 65 день від висаджування розсади. Гібрид високоврожайний, добре переносить спеку. Добре зберігається, стійкий до розтріскування, транспортабельний. Стійкий до вертициллезу, альтернаріозу, гнилі томату, фузаріозу, сірої плямистості листя.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Бобкат F1 100 нас : 95,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Протруйник Тирана 50 мл : 135,00 грн

Ціна на насіння дзвоник Карпатський Ізабель 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Укорінення NPK (11.40.11) + 2MgO+MIX 25 г : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Бобкат F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, купити насіння овочів будь-яких видів, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, ефективний садовий вар для вас, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, замовити насіння чагарників та дерев.