Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Золотой Горіх (чері жовтий) 0,1 г

Помаранчовий, солодкий, консервний! Оригінальний, ранньостиглий (85-100 днів) чері-томат для відкритого грунту та плівкових теплиць. Кущ потужний, заввишки до 1-2 м. На головному стеблі формується 7-8 китиць з 6-14 плодами, вагою 30-50 г. На одній рослині дозріває до 200 округлих плодів яскраво-помаранчового кольору, ідеально гладких, дуже смачних та солодких. Використовують у свіжому вигляді, для оформлення страв, цілоплодного консервування. Характеризується стійкістю до фітофторозу.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Золотой Горіх (чері жовтий) 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гурбіцид Дикамба Форте 15 мл : 18,00 грн

Ціна на насіння аліссум Ейфорія суміш 0,25 г : 14,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Золотой Горіх (чері жовтий) 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., купити насіння суниці та гарбуза, ефективний садовий вар для вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна купити протруйники у Києві, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.