Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Чудо Внукової 0,1 г

Оригінальний сорт аматорської селекції з дружньою віддачею врожаю та високою продуктивністью! Формує потужний, індетермінантний кущ, заввишки 1,5-2 м, з великими, яскраво-червоними, овальними плодами, без зеленої плями у плодоніжки, з глянцевою шкіркою, щільним м"якушем та невеликою кількістю насіння. Формує дружній врожай, продуктивність дуже висока, плоди вагою 150-250 г, тривалий час зберігають товарні якості. Використовують у свіжому вигляді та переробки на томатпродукти. Один із лидерів ринкових продажів.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Чудо Внукової 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Хлорокись Міді 40 г : 15,00 грн

Ціна на насіння ешольція Каліфорнійська Махрова суміш 0,3 г : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Чудо Внукової 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., якісні насіння селери та редьки, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, купити насіння картоплі та гарбуза.