Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Чиблі F1 20 нас

Висока врожайність, стійкість до стресів, підвищений вміст сухих речовин! Середньоранній томат для споживання у свіжому вигляді та переробки. Плоди кубовидно-овальної форми (100-120 г), щільні, з прекрасним внутрішнім та зовнішнім забарвленням, без зеленої плями. Високий вміст сухих речовин (5,3-5,8%). Рослина детермінантна, потужна, сильнолистяна, добре захищає плоди від сонячних опіків. Плоди починають дозрівати на 70 день від висадки розсади (100 днів після посіву). Завдяки потужній кореневій системі кущ здатний формувати дуже велику кількість плодів, має гарну стресостійкість і має високий потенціал врожайності. Гібрид адаптований до різних умов вирощування. Стійкий до вертицильозу, фузаріозу, нематоди.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Чиблі F1 20 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на прилипач (поверхнево-активна речовина) Сяйво 5 мл : 7,50 грн

Ціна на насіння клеома Веселий Водограй суміш 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Чиблі F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.