Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Малинове Віканте 0,15 г

Соковитий, солодкий, щільний, яскраво-малиновий! Чудовий середньостиглий (95-100 днів) великоплідний делікатесний сорт салатного призначення. Рослина компактна, кущова, добре вкрита листям. Плоди дуже красиві, яскраво-малинові, гладкі, з блискучою шкіркою, округлі, масою 250-300 г, без зеленої плями біля плодоніжки, стійкі до розтріскування. М"якуш щільний, соковитий, цукристий. Сорт не вимагає підв"язування та пасинкування, гарантовано дає високий врожай великих, товарних плодів салатного типу. Сорт стійкий до вертицилезного в"янення та нематоди. Користується великим попитом. Чудово підходить  для переробки на томатний сік високої якості.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння томат Кущовий Малинове Віканте 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоХелп 15 мл + Прилипач 8 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння ліхніс Віскарія Розетта 0,2 г : 12,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для декоративно-листяних рослин (NPK 24.10.15) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Малинове Віканте 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, замовити насіння чагарників та дерев, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.