Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Гібрид Тарасенко-3 F1 0,1 г

Чудовий консервний сорт аматорської селекції з високою стійкістю до стресів та посухостійкістю! Неперевершений, середньоранній (100-115 днів) консервний сорт для садоводів та городників. Рослина заввишки до 1,5 м формують у два стебла. Плоди великі, м"ясисті, щільні, красивої сливовидної форми, вагою 100-200 г, червоного кольору, неперевершених смакових якостей. Сорт універсального призначення, ідеальний для цілоплідного консервування та засолювання. Посухостійкий, добре зав"язує плоди навіть за несприятливих умов.

Страна происхожденияRU
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Гібрид Тарасенко-3 F1 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин-М 10 г : 18,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Червона 10 нас : 13,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Кальцій CaN (20,4:11,4) 50 мл : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Гібрид Тарасенко-3 F1 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.