Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Кущовий Джина 0,15 г

Великоплідний, ранньостиглий, високоврожайний сорт! Середньоранній (90-110 днів), стабільний, високоврожайний сорт зарубіжної селекції. Один з найбільш великоплідних сортів відкритого грунту. Кущ детермінантний, висотою 75-85 см. Плоди округлі, щільні, масою 200 г, прекрасної консистенції і смаку. Окремі плоди до 300-350 г. Стійкий до вертіцилезного і фузаріозного в"янення. Рекомендується для використання в свіжому вигляді та переробки на томатпродукти. Врожайність і транспортабельність високі.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Кущовий Джина 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Протруйник Тірана 15 мл : 55,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Відхилені Смугасте Диво 0,5 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Кущовий Джина 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, допоможемо купити інсектициди та Києві, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, купити насіння суниці та гарбуза, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.