Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння то мат Індетермінантний Груша Червона 0,15 г

Приваблива форма плодів, солодкий смак, ідеальний для консервування! Середньостиглий, високоврожайний, екзотичний сорт. Рослина індетермінантна, заввишки 1,7-2 м. Плоди грушевидної форми, щільні, м"ясисті, з гладкою шкіркою, малиново-червоного кольору. В китиці зав"язується по 5-10 плодів, вагою 60-70 г. Плодоношення тривале - до пізньої осені. Один із кращих сортів для цілоплодного консерування.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння то мат Індетермінантний Груша Червона 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 (2 амп. по 5мл) 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Молочай Сніговий Пік 0,5 г : 8,50 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для хвойних рослин (NPK 8.5.14) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння то мат Індетермінантний Груша Червона 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою.