Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Апельсин 0,1 г

Чудовий сорт з яскравими, помаранчовими, солодкими та м"ясистими плодами! Ранньостиглий (100-110 днів), екзотичний по забарвленню сорт. Кущ індетермінантний, 1,3-1,5 м. заввишки. Плоди великі, масою 300-400 г., м"ясисті, смачні, формою і кольором нагадують апельсин, соковиті, солодкі, з малою кількістю насіння. Один з кращих салатних сортів томатів.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Апельсин 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Енжіо 247 SC к.с. 3,6 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння декоративна суміш Злаків 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво від грибкових хвороб рослин Монокалій Фосфат 15 г МPK (54:34) : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Апельсин 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, ефективний садовий вар для вас, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.