Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Золотий Самородок 0,1 г

Чудовий великоплідний середньоранній сорт салатного призначення з неперевершеним смаком та підвищеним вмістом каротину та вітаміну С! Вегетаційний період від сходів до збору врожаю - 105-100 днів. Кущ міцний, заввишки 100-120 см. Плоди гарної форми з рівномірним золотаво-помаранчовим забарвленням, масою 200-400 г, м"ясисті, мають невелику кількість насіння, відрізняються неперевершеним смаком та відвищеним вмістом В-каротину та вітаміну С. Товарність та транспортабельність плодів висока. Стійкий до вірусу тютюнової мозаїки.

Сортсреднеранний

Ціна на насіння томат Детермінантний Золотий Самородок 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Антихрущ 10 мл : 17,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Компактна Парадиз 0,15 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для квітів та кімнатних рослин NPK (11.50.6) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Золотий Самородок 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, якісні насіння селери та редьки, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.