Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Індетермінантний Чорномор 0,1 г

Чудовий, високоврожайний, екзотичний по кольору плодів, салатний сорт - лідер за великоплідністю серед чорних томатів! Плоди округлі, гладкі, темно-бордово-коричневі, вагою 300-400 г, м"ясисті, соковиті, солодкі та дуже смачні. Врожайність з однієї рослини складає 4 кг. Рослина заввишки 2-2,5 м, потребує підв"язування та обовязкового пасинкування. Характеризується неперевершеними смаковими якостями, м"яким гармонічним смаком та ароматом.

Сортсредний

Ціна на насіння томат Індетермінантний Чорномор 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид з акарицидною дією Актоверм 35 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння мальва Махрова Шатер Пурпурно-Фіолетова 0,3 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для пальм (NPK 19.19.13) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Індетермінантний Чорномор 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, купити насіння картоплі та гарбуза, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.