Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томаит Індетермінантний Чіо-Чіо-Сан 0,15 г

Черрі-томат з плодами грушевидної форми та чудовими смаковими якостями! Середньостиглий, високоврожайний, чудовий сорт. Вегетаційний період від сходів до збору врожаю - 110-120 днів. Рослина формує потужний кущ, заввишки до 1,5 м з розгалуженими китицями. Плоди рожеві, сливовидної форми, вагою 30-50 г. На одній китиці зав"язується 50-60 плодів десертного, солодкого смаку. Використовують у свіжому вигляді, для приготування овочевих салатів, асорті, соків та домашнього консервування.

Сортсредний

Ціна на насіння томаит Індетермінантний Чіо-Чіо-Сан 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Саду 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Крупноквіткова Лавина Біла 10 нас : 17,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томаит Індетермінантний Чіо-Чіо-Сан 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, замовити насіння чагарників та дерев.