Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння томат Детермінантний Червоні Свічки 0,1 г

Висока здатність до зав"язування плодів за несприятливих умов вирощування! На диво красива, високоросла рослина. Формує дуже ошатний кущ до 1,5-1,7 м заввишки. Плоди яскраво-червоні, вирівняні, з блискучою шкіркою, сливовидної форми з носиком, вагою 150-200 г, зібрані у складні китиці по 4-5 шт. Має майже 100 % здатність до зав"язування плодів у китиці та у загальному плані. Має чудовий смак, високу щільність, стійкість до механічних пошкоджень. Ідеально підходить для цілоплідного консервування.

Сортсредний

Ціна на насіння томат Детермінантний Червоні Свічки 0,1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Ридоміл Голд R 50 г : 59,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Каскадна Глоріоза суміш 10 нас : 25,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння томат Детермінантний Червоні Свічки 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, купити насіння овочів будь-яких видів, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні.